Sneeuwhoogte dal berg
Oetz - -


Weersvoorspelling mn mx wnd
Source: MeteoVista

lengte van de pistes km
  blauwe piste 100km
  rode piste 130km
  zwarte piste 50km
  pistes totaal 280km


loipen lengte
  loipen lengte 50km


skiliften aantal
  sleeplift 22
  stoeltjeslift 36
  cabinelift 15
  skiliften totaal 73
  skiliften geopend


 > Tirol
Oetz (820 meter)

Sneeuwhoogte Oetz

Suggesties Heb je een nieuwtje over Oetz of wil je iets toevoegen of verbeteren ? Laat het ons weten!

Wintersport in Oetz

Naamgever aan het omringende Ötztal , en het eerste dorpje waar je in rijd vanuit Nederland is Ötz. Ötz is gezellig, heeft klasse en is al meer dan 120 jaar een favoriet bij iedereen met kinderen. De chalets en appartementen hebben allemaal, zonder uitzondering een ouderwetse tiroler bouw, en bij nacht lijkt het verlichte dorpje wel een sprookje! De eigen pistes van het gebied van Ötz/HochÖtz vormen voldoende uitdaging, maar een 'superski-pas' laat je ook onbeperkt gebruik maken van de sneeuwhoogtes in Sölden, Niederthai en Kühtai.

Piste-informatie Ötztal - Oetz

Het skigebied is enorm veelzijdig. Naast alle 'standaard' mogelijkheden kent het ötztal twee gletsjergebieden en pittige buckelpistes. Het overgrote deel van de skipistes heeft een gemiddelde moeilijkheidsgraad. Er zijn wel een paar zeer pittige off pistegebieden, maar deze zijn echt alleen weggelegd voor experts.

Après-ski in Oetz

Otz is een familie georienteerd skiplaatsje, waar de apres-ski samen gaat met leuke theaters, dancings en schaatsen of wandelen rondom het prachtige Piburgersee meer.

Snowboarden in Oetz

Snowboarden is heel erg populair in het ötztal. Er zijn hier dan ook de meest moderne boardvoorzieningen te vinden: halfpipe, boardercross, quarterpipe high jump, rails, diamonds, half-diamonds, fried egg, fun-box spins en jumps.

Skischolen en skiverhuur in Oetz

Er zijn 2 grote skischolen in Oetz, de Skischule Oetz-Hochoetz en de Ski- & Snowboardschule Mali met samen bijna 50 skileraren.

Oetz Score
104 beoordelingen

Algemene indruk
7.4
Kindvriendelijk
8.4
Restaurants
7.2
Skischolen
6.9
Après-ski
7.1Pistekaart Oetz

wintersport Oetz

Oetz